6/07/2013

Ne Yapsam?

   

     Bir kez daha yüzüme çarpıyor mühendislikle ilgili şeylerin ilgimi çekmediği. Heycan duymuyorum ne derslere karşı ne geleceğine dair. Ama bırakamıyorum da. İstediğim bir şeyi elde etmek için azimli ve hırslı biri değilim. Öyle olsa ders çalışır okulu bir an önce bitirmek için uğraşırdım ama böyle de olmuyor. Anca kendimden şikayet etmeye devam ediyorum böyle işte.
     Ahh, polisiye dizi görünce nasıl da kıpır kıpır içim. Bir suç mu çözülecek, bir cinayet mi var işte beni çeken şeyler bunlar. İlkokula başlamamıştım ben The X-Files'ı izlediğimde. Öyle bir diziyle büyümüş birinden başka türlü bir şey beklenemez de zaten. Hayat bizi nerelere sürüklüyor. Ez azından mühendisliği zamanında bitirip ailemin gönlünü yapmalıyım. Yoksa benim gibi kararsız, aslında çok şey isteyen, birine güvenip nasıl tek başına hayata atılmama gönül rahatlığıyla izin versinler. Ne çektim ben ya, en çok da kendimden. :/



     Hala ürküyorum ama severim müziğini :D Ne kadar korkusuzdum küçükken. Geçmişte özlemini çektiğim tek şey bu.

2 yorum:

  1. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ve bir hedefim yok. En çok korktuğum şey bunu yaşamak sanırım. Umarım hayat, mutlu olacağın yollar çıkarır karşına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Planlarım var ama okuduğum bölümü bitirmeliyim önce. Okul olmadan yapamayacağım için de akademisyen olmak istiyorum ki ilkokuldan beri neredeyse istediğim bir şey bu. Okuduğum bölümü de seviyorum ama ilgim ve yeteneğim olan bir bölüm değil. Umarım senin yaptığın seçimler senin için her zaman heycan ve mutluluk getirir. :) Başarılar diliyorum.

      Sil